Standard variant av extra virgin olivenolje med hvitløksmak. Som del av pressingen blandes hele, friske hvitløk sammen med olivenfruktene. Ingen kunstige smaksstoffer er tilsatt.
Stort bruksområde. Kan benyttes til steking. Passer meget godt til salat og fisk.
Størrelse: 500 ml
Produksjonsted: Zakynthos, Hellas
Produsent: Aristeon Ecological Olive Press (Presset og tappet)
Produsert: Presset i november 2023. Hele pressen vaskes ned før pressing av økologiske olivenfrukter.
Best før: November 2025 (den kan fortsatt brukes etter dette)
Informasjon: 100 % fruktsaft blandet med friske hvitløk. Ingen tilsetningstoffer.
Oppbevaring: Under 25 grader. Mørkt. Åpnet boks bør benyttes innen 6 mnd.
Sertifiseringer: Protected geographical indication (PGI), AGRO2-1, AGRO2-2 (The Integrated Management Systems in the Agricultural Production against AGRO 2 present an extension of the ISO 14000 standard enhasing elements of the ISO 9000).
Antall varer regulereres i handlekurven.